Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

TEKPOINT Pihuarvutite Kaasaskantav Metalli Leidja Kiire Metalli Leidja Metalli Avastamise Vahend, Aare Kulla Finder Underground Metal Detector

Laos
€119.81 €71.88

Sku:

e13554

Sildid:

Oma metallidetektor, saab jahtima mündid, säilmed, ehted ja kuld peaaegu kõikjal, sealhulgas muru, rannad, mäed ja nii edasi.Detektor on mitmekülgne ja lihtne kasutada.Samuti võite jagada seda toodet oma sõprade või perega.Tulge ja proovige seda, see ei lase sul alla.

Omadused:

LCD Display& Taustvalgustus: Selle metalli leidja võtab suur LCD-ekraan ja LED valgus võib olla avatud või suletud vastavalt oma vajadustele.

Neli režiimi: siin on neli erinevat režiimi: kõigi metallide režiim, Pärleid mode, mälu režiim, mündi režiim.On ka ühe-klahvi, täpselt täpne positsioneerimine funktsioon.

10 Tolli Veekindel Search Coil: IP68 veekindel määra, spiraal võimaldab teil otsida metallist esemeid all madalas vees, 10inch suur search coil saa anda teile paremat kogemust.

Lai kasutusala: See metallidetektor võib kasutada valdkonna uurimiseks, avastamiseks metallid, rand avastamise, tuvastamise münte ja kulda.

Kas olete algaja, kes on hakanud just õppida kasutama, metallidetektor, või isik, kes on juba vilunud kasutades metalli detektor, saate te nautida, mida see metallidetektor toob.

Nelja tasandi-tundlikkust saab reguleerida ja avastamine sügavus kuvatakse ekraanil, erinevad metallid on erinev heli äratundmine.

Tehnilised andmed:

Materjal: alloy+plast

Võimsus: 2 * 9V patareid (EI KUULU komplekti)

Otsingu pooli läbimõõt: 250mm / 10inch

Reguleeritav kõrgus: 15.7-18inch (400mm~475mm)

Pakendi suurus: 475 * 260 * 105mm / 18.7 * 10.2 * 4.1 aastal

Pakendi kaal: 1400g / 3.1 lb

Pakkeleht:

1 * Metallidetektor Komplekt

1 * Kasutusjuhend

LCD Ekraan Või Mitte Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Võimsus Tüüp Akutoitega
Brändi Nimi meterk
Mudeli Number MD8010
DIY Tarvikud ELEKTRILINE

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut