Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pet Hooldustooted Harja Koera Karvade Eemaldaja Kamm Vähendab Tõhusalt Kadumas poolt 95% Professional Deshedding Vahend Koerte ja Kasside

Laos
€6.95 €4.86

Sku:

e222991

Sildid:

Pet Hooldustooted Harja Koera Karvade Eemaldaja Kamm Vähendab Tõhusalt Kadumas poolt 95% Professional Deshedding Vahend Koerte ja Kasside

Funktsioon:

Lemmiklooma Kammi Juuksed Harja Eemaldaja

See on eriline mõeldud kodus lemmikloomad kasutada.

Tera vähendab kadumas kuni 90%, eemaldades lahtise surnud, väike alusvärvi kahjustamata pinnavärvi oma lemmiklooma.See toimib suuresti kõik kadumas, pikkade ja lühikeste juustega koerad, kassid jne.

Materjal: Kõrge Kvaliteet ABS + Roostevaba Teras

Värv: Roosa, Sinine Suurus:

S: Täis pikkus 13 cm, tera laius on 50 mm, sobib väike koera kutsikad

M: Täielik pikkus 13 cm, laba laius 66 mm, sobib väikeste ja keskmise suurusega koerad

L: Täielik pikkus 13 cm, laba laius 100 mm, sobib Satsuma kuldne retriiver Labradori

Sobib tõugudele: sobib koertele pikad sirged juuksed, Satsuma piiri, kuldne retriiver, vana-loomakasvatus jne.on eriti sobivad.Kuid lokkis koerad ei sobi.

Märkus: S, M, L tera suurus on erinev.

Peamised Omadused:

1. PARIM PET HOOLDUSTOOTED TÖÖRIIST!Jätke taga hooldustooted peavalu, eemaldamine kuni 95% surnud juuksed ja topid oma kassi ja koera lihtsalt VAID 10 MINUTIT!Hoia oma mööbel ja põrandad tasuta lemmikloomade karvad, SÄÄSTES samas AEGA ja RAHA kallis külastada loomaarsti pet hooldustooted teenuseid!

2. VASTUPIDAV DESHEDDING TÖÖRIIST!See pintsel on TEHTUD VIIMASE kaudu pikka aastat pingutusteta pet hooldustooted!

3. TERVE, LÄIKIV LEMMIKLOOMA KARVKATTE!Vabaneda oma neljajalgse sõbra alusvärvi ja lahtised juuksed vaevata, ja hoida vaos, allergia, mida sageli harjata neid!On oma lemmiklooma tänulik professionaalsete teenuste koer/kass deshedding vahend.

4. TA LÄBIMÕELDUD KINGITUS, ET KÕIK LOOMAOMANIKUD!Lihtne kasutada ja põhjustab ole kübemeke ebamugavustunne, see hooldustooted pintsli panen lai naeratus näole õnnelik lemmiklooma omanik!See aitab leevendada oma koera või kassi alates kadumas, korrastamist pet hooldustooted aega vaid 10 minutit.Pakuvad seda kõik korda, et säästa aega, raha ja vaeva ja uhkeldama oma suurepärase maitse!

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number sz-002
Tüüp Koerad
Materjal Plast

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut