Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Täispuhutav U-Kuju Kaela Padi Kaasaskantav Vajutage Inflatsioon Ergonoomiline Pea Kuklasse Toetust, Auto, Lennuk Väljas Reisi Emakakaela Padi

Laos
€3.14 €1.57

Sku:

e267026

Sildid:

Täispuhutav U-Kuju Kaela Padi Kaasaskantav Vajutage Inflatsioon Ergonoomiline Pea Kuklasse Toetada Multikas Loomade Prindi Ultralight Auto, Lennuk, Rong Väljas Reisi Emakakaela Padi

Reisi Padi funktsioone, ergonoomiline disain, mis takistab oma pea alla edasi ja leevendab kaela valu koos mis tahes istekoha, reguleeritav juhe lukk, hoiab seda turvaliselt ja mugavalt ümber oma kaela, pakub mugavat lõug toetus, ja see ei kokkuvarisemise raskuse all oma peas sarnaselt teiste mälu vaht padjad teevad, mis pakub sulle maksimaalset mugavust sinu sõidab.

Keegi tahab raske auto rehvi ümber oma kaela.See täispuhutavad kaela padi ei võta palju ruumi ja ei ole nii mahukas kui mälu vaht kaela padjad, mis muudab ta elupäästja, kui sa oled liikvel.

Valmistatud kõrge kvaliteediga pehme piima kiudaineid, lennuk padi tundub kallis ja on väga mugav ja meeldiv panna, meie reisi padi ei ole ühtegi ebameeldivat kemikaali lõhn meeldib, teistele mälu vaht padjad.Kate on eemaldatav ja pestav, nii et teie reisi kaela padi on alati puhas, nii et saate magada nagu beebi kogu lennuki lendu.

Meie täispuhutav padi kaasas ventiil, et kaob vajadus air pump, armatuur on lihtne avada või sulgeda, ja te saate lihtsalt reguleerida kaeluse jaoks tugevuse ja toetusttase, lisades või lahutades õhku.Lihtsalt vajutage vedrudega nuppu õhu sisselaskeklapi deflate kiiresti ja seda on lihtne kasutada vanematele või lastele, noortele kui 8 aastat vana.

Reisi kaela padi annab väga mugav toetada erinevaid stsenaariume, näiteks autod, lennukid, rongid ja office uinakuid.Ideaalne ka lugemine, mängimine, telkimine, backpacking.See on suurepärane kingitus perele, sõpradele ja kolleegidele.

Kirjeldus:

Tutvustame meie täispuhutav padi, ideaalne reisikaaslane oma järgmine seiklus!Valmistatud kõrge kvaliteediga pehme piima kiudained, meie lennuk padi ei ole mitte ainult luksuslik, kuid ka väga mugav.Erinevalt teistest mälu vaht padjad, ta ei pea ühtegi ebameeldivat kemikaali lõhn.Eemaldatav ja pestav kate tagab, et teie reisi kaela padi on alati puhas.

Hüvasti kogukas ja raske kaela padjad!Meie täispuhutav padi on kompaktne ja kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda kuhu minna.Ergonoomiline disain takistab oma pea alla edasi ja leevendab kaela valu, pakkudes maksimaalset mugavust igal istmel.Reguleeritav juhe lukk hoiab seda kindlalt kohas ja pakub mugavat lõug toetus.

Meie lihtne-to-use armatuuri, ei ole vaja õhku pumbata.Saate hõlpsasti reguleerida tugevust ja toetusttase, lisades või lahutades õhku.Kiire deflatsioon on lihtsalt vajutage nupule eemal, mistõttu on mugav igas vanuses inimestele kasutamiseks.

Mitte ainult reisida, meie mitmekülgne kaela padi pakub mugavat tuge erinevaid stsenaariume, näiteks autod, lennukid, rongid, office uinakuid, lugemine, mängimine, telkimine, ja backpacking.See on ka suurepärane kingitus idee pere, sõprade ja töökaaslastega.

Kirje Nimetus: Täispuhutav Padi

Materjal: Milk Fiber

Stiil: U-kujuline Padi

Kohaldatava Inimesed: Universal

Omadused: Täispuhutav, U-Kuju, Pea Kuklasse Tugi

Suurus Andmed:

L: 35cm/13.78", W: 25cm/9.84" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x Täispuhutav Padi

Kasutamine Reisi
Täidis Kapillaarmembraani
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal 100% Bamboo

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut