Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Austraalia lambakoer 24" X 16" Mitte Tõsta Imav Memory Foam Bath Mat Home Decor/Köök/Entry/Indoor/Outdoor/elutuba

Laos
€91.65 €89.82

Sku:

e290860

Sildid:

Memory-Foam Bath Mat ----Tänu Oma Paksu Memory-Vahust Sise -, Matt Ümbritseb Ja Padjad Jalad, Pakuvad Sooja, Kuiva Ja Erakordselt Mugav Koht, Kus Seista.Lisaks On Paigutatud Ees On Vann Või Dušš, Et Soe Matt Töötab Ka Hästi Ees Edevus Seisev Lihtne, Kui Saan Valmis Hommikul.

Super Absorbent ----Matid Kõrge Kvaliteediga Ja Super-Imav Microfiber Väljast Näeb Mälu Vaht Tuum Ja Imendub Kuni Vett Nagu Käsn.Erinevalt Vähem Imav Traditsiooniline Vann, Jalamatid, Neelavad Kiiresti Vee Ja Tagada Usaldusväärne Etendused.Memory Foam Bath Mat, Võid Loota Ülim Mugavus.Kiiresti Kuivav ----Lisaks Pakub Palus Pind Ja Hea Imamisvõime, Mälu Foam Bath Mat Kuivab Erakordselt Kiiresti, Mistõttu On Suurepärane Valik Sagedase Kasutamise Ja Kinni Majapidamist.

Masinaga Pestav ---- Vastupidav Memory Foam Bath Mat Sisse Pesumasin (Kasutades Külma Vee Ja Vedela Pesuaine), Siis Trummelkuivatid Kuiv Väike, Mugav, Muretu Kodune Hooldus.

Mitmeotstarbeline Kasutamine ---- Sobib Vannituba / Köök / Elutuba / Koridorid / Köök / Entry / Vahekäigu / Vastuvõtu Tuba / Office Või Iga Kord.

Muster TRÜKITUD
Vanus Täiskasvanud
Stiil Modern Stiil
Materjal 100% Polüester
Vaipade Müük Lõpetanud Vaip (tükk)
Kasutamine UKS, Korrus, Vannis, Väljas, BAAR, Auto
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut