Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

12tk/Kast Cute Cartoon Rõngad Tüdrukute Roosa Vaik Küülik Loomade Kuju Laste Sõrme Ehted Sõrmused Printsess Lapsed Kingitusi

Laos
€3.84 €2.49

Sku:

e297912

Sildid:

Teade:

Täname teid mõista.

Kui te ei ole rahul meie kaupade ja on mingi probleem enne, kui sa lahkud tagasisidet.palun pidage meeles, võtke meiega ühendust esimesena!

Lahendame kõik teie probleemid!

12tk/Kast Cute Cartoon Rõngad Tüdrukute Roosa Vaik Küülik Loomade Kuju Laste Sõrme Ehted Sõrmused Printsess Lapsed Kingitusi

Kirjeldus: Liik: Ring Ehted Materjal: Vaik Suurus: Ava Suurus pilti näidata, ainult mõned stiilid,erinevad stiilid on saadetud juhuslikult,võib saada erinevaid stiile tellimisel.Omadused: hulgi edasimüügiks,äri.Moedisain , see ilus stiilis rõngad on läikiv ja diffinitely tuua palju tähelepanu teile.Korda Kingitused:Reklaam ja edendamine, äri kingitused, puhkus, housewarming, sünnipäeva -, reisi -, pulmad jne.Pakett Sisaldab: 12tk Rõngad Pilt on suurendatud, et näidata detail - vaata kirjeldust tegelik suurus.Värv võib veidi erineda tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.Märkus: 1. Pildid näitavad ainult mõned proovid, võite saada erinevaid stiile tellimisel; 2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.Aitäh !Ehete Hooldamine:

Kohaletoimetamine: 1. Me saata tooteid jooksul 3-5 tööpäeva jooksul peale süsteem kinnitab sinu makse; 2. Pakume tasuta shipping kaudu Hiina Post defaultly, mis tavaliselt võtab aega umbes 25 -60 tööpäeva jooksul tarnimiseks; 3. Kui sa ei ole veel saanud, punkt 60 päeva pärast, alates oma makse, palun võtke meiega ühendust tagastamist; 4. Drop shipping: pakume tilk laevandus mõnedes riikides, pls saatke meile oma kliendi õige shipping lisada, kui koht selleks; 5. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul "laevandus ja pakend" sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud kulud, sisestades vajalikud andmed; 6. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.Tagasi Policy: 1. Võtame tagasi. 2. Kui te ei ole rahul toote või objekti saadud murdunud, palun võtke meiega ühendust tagastamise või saata tingimuste kohta allpool: tagasi peab olema algne seisukorras; return, usa 7 päeva jooksul; võtke Ühendust ja Tagasiside: 1. Kui teil on mingeid uurimiste või küsimusi, palun võtke meiega ühendust e-posti teel või online,Me oleme õnnelikud, et aidata ja püüavad sulle tagasi 24 tunni jooksul; 2. Teie rahulolu on meie jätkamisega.Me ei jäta positiivset tagasisidet, et kõik ostja, kui selleks valmis.Kui olete rahul meie üksused ja teenust, siis palun ärge unustage jätta meile positiivset tagasisidet ja 5 keskmine hinnang; 3. Kui te ei ole rahul sellega, siis palun e-posti, meile enne lahkumist negatiivne või neutraalne või skoor 1 või 2.Me püüame oma parima, et lahendada see oma satisfactoy ja teha oma shopping kogemusi mõnus siin.

Sugu Unisex
võtmesõnaks 4 hulgi-palju lahtiselt rõngad
Võtmesõnaks 3 hulgi-rõngad palju lahtiselt
Mudeli Number EER036/lj
Tüüp lapsed rõngad
võtmesõnaks 5 rõngad hulgi ehted on palju mix
Võtmesõnaks 1 Hulgi-Palju Lahtiselt
Kuju\muster Peace
Metallide Tüüp Puudub
Toote Tüüp Rõngad
Materjal Vaik
Rõngad Tüüp Kokteil Rõngas
Stiil TRENDIKAS
Päritolu Mandri-Hiina
Sündmus pidu, Aastapäev, Kaasamine, pulmad, pidu, Kingitus
Trahvi või Mood Mood
Seade Tüüp Pinge Seadistamine
CN Zhejiang
Võtmesõnaks 2 lahtiselt rõngad, crystal ringi

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut