Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Zapatillas Hombre Mood Meeste Prindi Kingad Naelu Pits-up Vabaaja Jalatsid Segast Lowtop Tossud Õpilane Neetidega Kingad Mees 38-47

Laos
€124.78 €87.35

Sku:

e302999

Sildid:

prindi kingad

Maksmine:

1. Täielik tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

2. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.

3. Aktsepteeritavad makseviisid:

tasuda saab kasutada Visa, MasterCard, Western Union, panga ülekanne.

Kohaletoimetamine:

1. Pakett laev nii kiiresti kui võimalik pärast maksad, Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõni riik võtab 20-60 päeva, EMS(7-15päeva),"DHL" (3-10 tööpäeva jooksul).

2. Enamik meie kingad on käsitsi valmistatud stiile, nii et kui on varud saame me laeva välja 2-3 päeva jooksul, kui ei ole varusid, on vaja umbes 7-9 tööpäeva jooksul teha seda pärast makse laekumist.

3. Ei kinnita, Aadress ja Telefoninumber kus sa jäta meile.Telefoni Number on väga oluline, et postkontor võiks teiega aeg, seega palun kontrollige seda hoolikalt, et vältida tarbetut häirib ja kahjum võivad viia sind.

4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust .Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu.

Kvaliteedi Garantii:

1. Kõik tooted on kvaliteet hea enne laeva.Kui teil on saada murtud punkt, palun võtke meiega ühendust esiteks, ja pildistada meile, me uurida ja asendada probleemi lahendada

2. Värv, pilt ja suurus

1) Monitorid võivad põhjustada värvi erinevus,

2)Mõned tooted pilt on originaal veebilehel, palun võtke minuga tehase pilti, enne kui osta.

3)Eri riikides on erinevad size standard, kindlasti mõõta jala pikkus ja valige suurus, mis on pärit meie suurus joonis, ei vali, mida kogemusi, aitäh.

Tagasiside:

1. Me hindame teie lahkelt mõista, kui sa ei võta aega, et jätta meile tagasisidet või mingit konstruktiivset ettepanekut.

2. Me täiesti aru oma halb tuju, kui sul saada defektiga tooteid, kuid enne sa sealt negatiivse tagasiside või avamise vaidluse kohta Energiafoorum.ee me soovitame tungivalt, võtke meiega trouble shooting / resolutsioon.Defektsete toodete eest meie tagasipöördumise poliitikat tehakse .Kahtlemata ,see on suhtlemine asju paremaks teha .

3.Kui saate kingad rahulolu , Palun soovitada, minu pood oma sõpradele.Kliendi rahulolu on meile väga oluline ja meie tagasiside reiting peegeldab see rahulolu.

Loodan, et sa saada toote pärast ja saate andke meile positiivset tagasisidet.Kindlasti me teile ka positiivset tagasisidet!Lisaks sellele, et oma positiivset tagasisidet, loodame, et sa annad meile VIIS TÄRNI, kõik Üksikasjalikud Müüja Reitingud.

Välistalla Materjal Kummist
Hooaeg Kevad/Sügis
Sulgemise Tüüp Slip-On
Ülemine Materjal Split Nahk
Kingad Tüüp Mokassiinkingad
Sisetald Materjal EVA
Muster Tüüp Prindi
Toote Tüüp vabaaja jalatsid
Vooder PU
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Funktsioon Vett hülgav, veekindel
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Mudeli Number 0006
Brändi Nimi LOSLANDIFEN

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut