Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lille Rhinestone Sulam, Karvad, Küünised Kunstiline Disain Tugev Hoidke Juuksed Klippe Lady Tüdrukud, Kellel Juuksed Vahendid

Laos
€5.82 €3.73

Sku:

e344232

Sildid:

XIN-Shipping Lill Rhinestone Sulam, Karvad, Küünised Naine korea Stiilis Sulamist Juuksed Tarvikud Sünnipäeva Etapp Pool Näita Kleit XIN-Shipping

Kirjeldus:

Omadused:

Kasulik Juuste Klambrid: Valmistatud sulamist ja kive, tugevalt hoidke oma juuksed, sile ja hoolikas, ei tee haiget juuksed, mitte-libisemine ei jää maha.Värske, elegantne ja moodne, ilus objektid loodud elukindlustus.

Mitmekordne Kasutamine: See on moes, loov, ja see on väga kasulik tarvik ilostua oma välimust.See võib ka suurepärane kingitus oma sõpradele.

Lihtne Kanda: Kui rhinestone juukse klambrid on lihtne kanda ja vastupidav.See ei ole piirang, et juuste stiili või juuste pikkus.

Eri Juhtudel: Meie juuksed klippe on täiuslik tarvikud pulmad, sünnipäev, fotograafia, tantsimine pool, pallid ja muu eriline sündmus.

Kvaliteedigarantii: toode kindlasti võita oma südame tema premium kvaliteet!Kui teil on mingeid küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Kirjeldus:

Materjal: Sulam, Rhinestone

Värv: Gold

Mõõdud: 11*5,5 cm

Sugu: Naised

Pakett Sisaldab:

1 * Juuksed Küünis

Kohaldatava Stseen pidu
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Sugu NAISED
Funktsioon Kaunistada
Materjal Sulam
Osakonna Nimetus Täiskasvanud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut