Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

BT USB Wireless Gaming Juhtnuppu Kontrollerid PC Android, iOS Mobiiltelefonide Video Gamepad Tarvikud Lüliti P4 koos hoidikuga

Laos
€181.83 €92.30

Sku:

e358677

Sildid:

BT USB Wireless Gaming Juhtnuppu Kontrollerid PC Android, iOS Mobiiltelefonide Video Gamepad Tarvikud Lüliti P4 koos hoidikuga

Funktsioon:

1.Multi-Platvorm Kohandamine: Mängides arcade stick töötleja võib äratada mälestusi oma lapsepõlvest, mistõttu on eriline ja tundeline kingitus.

2.See toetab uute täienduste jaoks eri platvormide ja sobib PS4/PS3, Switch, PC, Android, ja Ra.

3.Kolme Ühenduse režiimi: mäng juhthoob on kolm ühenduse režiimi, toetab juhtmega Bluetooth-ühilduvad, ning 2,4 G traadita ühendus.

4.Isotroopne Mäng Juhtnuppu: Poks Kuningas Töötleja võib tõhusalt parandada juhtnuppu tundlikkust, mis võimaldab null hilinemine kui reageerimine mäng, mis teeb mugavamaks käepide ja liikuvam tegutseda, kui traditsioonilised kontrollerid turul.

5.Ergonoomiline Disain: Arcade Mäng Konsool on standardiseeritud nuppe, et täita oma funktsioone mugav kaugus, ergonoomiline disain, ja selge funktsionaalsust.

6.Madal energiatarve: Mängude Juhtnuppu on 600mAh aku madala energiatarbega ja vastupidav vastupidavust ja toetab makro sätted.Loodud kombinatsioon nuppe, et käivitada ühe klõpsuga ning väljastab surmaga tabas tol kriitilisel hetkel mängu.

Kirjeldus:

Toote Nimi: Mängimine Juhtnuppu

Toetatud platvormide puhul: PS4/PS3/annava/PC/Android/ RA

Ühendusviis: Juhtmega/Bluetooth-ühilduva/2.4 G

Värv: 4 Värvi

Toote kaal: 205g

Pakendi suurus: 145 * 115 * 70mm/5.7*4.5*2.7 aastal

Pakkeleht

1 x Mängu juhtnuppu

1 x laadija Kaabel

1 x Telefon Hoidja

1 x Kasutusjuhend

Mudeli Number A0443
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Mark/Mudel PC
Tüüp Juhtkangid
Liidese Tüüp usb, bluetooth
Keel Inglise Versiooni
Pakett Jah
Brändi Nimi Ralan

1 Selle toote arvustused

  • Anonüümne
    2023-09-06

    Toode ei ole hea; Mitmesuunaline on väga "pehme" ei vasta teatud suundades, üldiselt see võtab aega, et reageerida ja ainult suutnud kasutada USB, Bluetooth-ühendus on raske. Nupud on väga lahti, et väga lärmakas, kui loksutades tundub, et see on midagi lahti sees.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut