Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

80*40CM Nahast Desk Pad Protector Mouse Pad Office Desk Matt Non-Slip PU Nahk Laua Kuivatuspaber Veekindel Sülearvuti Desk Pad

Laos
€25.27 €15.16

Sku:

e364512

Sildid:

KAITSTA OMA LAUA:Valmistatud vastupidavast PU nahk materjalist, mis kaitseb teie laud kriimustused, plekid, voolab, soojuse ja scuffs.See annab ka oma office ' i kaasaegne ja professionaalne õhkkond, kui te ei pane see oma töölauale.Selle sile pind teeb sulle meeldib kirjutada, kirjutada ja sirvimist.See on ideaalne nii kontorisse ja koju.

MULTIFUNKTSIONAALNE DESK PAD:31.5" x 15.7" Tolline Suurus on piisavalt suur, et mahutada oma sülearvuti, hiirt ja klaviatuuri.Selle mugav ja sile pind saab tööd mouse pad, laud matt, laud blotters ja kirjalikult pad.

SPECIAL MITTE-SLIP DISAIN:Erilist suede disain tagaküljel,suurendab hõõrdumist vastupanu töölauale,Mitte tõsta.Hõõrdumise vastupidavus on kasvanud 78% kui kahepoolne nahk.

VEEKINDEL JA KERGESTI puhastatav:Valmistatud veekindel ja vastupidav PU nahk, see desk pad kaitseb teie desktop voolanud vesi, joogid, tint ja muu vedelik.Lihtne puhastada, lihtsalt pühi märja lapiga või paberiga.

Üheaastane GARANTII:Me oleme pühendunud pakkuma oma klientidele kõrge kvaliteediga tooteid ja hea teenindus..Kui sa ei ole rahul oma toodet, pakume teile uue ühe või 100% raha tagasi.Hea kingitus valik sinu pere, sõbrad ja ennast.

Mudeli Number Mouse pad
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut