Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

ei ole kättesaadav

Laos
€163.23 €81.61

Sku:

e367716

Sildid:

Omadused:

1. Kokkupandav õendusabi lõikelaud on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjali, vastupidav ja korduvkasutatav.Vastupidav, kerge ja lihtne teha.Ideaalne koolides, haiglates, ootavad ruumid, õpetajad, inspektorid ja konverentsidel.

2. Metallist klamber mahub paberimajandust jälgi jätmata, ideaalne ladustamiseks A4 A5 dokumendid.

3. Laialdaselt kasutatakse tööstus -, transpordi -, haigla-ja kontoris.Sobib õed, õenduse üliõpilased, arstid, veoautojuhid, treenerid, kontoritöötajad jne.kellel on vaja teha märkmeid ajal tööl.

Kirjeldus:

Materjal: Alumiinium

Täielik suurus: umbes 32*29CM/12.59*11.41 tolli

Volditud suurus: umbes 16*29CM/6.29*11.41 tolli

Pakkeleht:

1*Kokkupandav Õendusabi Lõikelauale

1*Sisaldab Cheat Sheet Õendusabi Väljaanne

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kokkupandav Disain: Lõikepuhvri Asukoht on kokkupandav, nii et võite panna see nühkima kott, see ei ole liiga suur või paks, et teha ümber vahetuses, see on vastupidav ja lame, ja see kulgeks teile kirjutada.

2.Laialdane Kohaldamine: Kokkuklapitavad Lõikelaud on mitte ainult sobib õed, õenduse üliõpilased, arstid, vaid ka veoauto juhtidele, treeneritele, kontoritöötajad jne.kellel on vaja teha märkmeid töötamise ajal.

3.Mugav kaasas Kanda: metallist klamber hoiab paberid jätmata mark, muutes Kokkupandav Õendusabi Lõikelauale sobib ladustamiseks A4 A5 dokumendid, mis on ideaalne, mis veavad lasti nühkima püksid, jakid, teksad ja valged mantlid.

4.Vastupidav Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, Õendus Lõikelauale Kokkukäiv on vastupidav, taaskasutatav, vastupidav, stiilne ja kerge, sobib kasutamiseks koolides, haiglates, ootavad ruumid, õpetajad, inspektorid ja konverentsidel.

5.Sisukas Kingitus: Lõikepuhvri Õendus Õpilased on lihtne klapp, mis ei lase paber paberid alates kortsudega või märjaks, ja tasku suurus õde ei võta ruumi, mistõttu on ideaalne kinkimine lähedastega, kes õpivad õenduse.

Ühilduva Mark/Mudel Nintendo
Brändi Nimi Rondaful
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Nintendo Mudel WII

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut