Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lõunasöök Kott Isoleeritud Musta Valge Ruuduline Prindi Lunch Box Malelaua Korduvkasutatavad Lõuna Kott Kooli, Töö, Kolledž Väljas

Laos
€98.81 €34.58

Sku:

e3770

Sildid:

Toote tutvustus

Kaasaskantav Isoleeritud Lõunasöögi Kotti iga Päev Lõunasöök Või Suupisteid Aega,22*20*13cm (8.5"" X 8.0"" X 5.0""), Hoiab Teie Toidu Värske Ja Ohutu Kauem Kui Plastikust karbi Või Paber, Lunch Kotid, Piisavalt Ruumi Lõunasöök.

🍣 Mugav Kandesang Ja Mugav Ees Kott On Väikesed Asjad, Mille Lihtne-Avage Tõmblukk Tagab Oma Kotti Saab Avada Ja Sulgeda Sujuvalt, Puhas Õmblemine Teha Lõuna Tassima Vastupidav.

🍣 Valmistatud Hoolikalt Eco-Sõbralik Polüester Ja Alumiiniumfoolium Materjalist, Vastupidav Ja Korduvkasutatav, Seda Lõunasöögi Kotti Saab Hoida Oma Toidu Isoleeritud 5 Kuni 8 Tunni Jooksul.Hea Soojustus Ja Külmunud Jää, Pakk On Maitse Parem Ja Kauem Värske.Väike Suurus Võib Kergesti Sobituvad Seljakott, Käekott, Või Mapp Jne.

🍣 Naljakas, Armas Ja Lahe Erinevaid Loov Isiksus, Mustrid, Võib Olla Kui Lõuna Kott, Piknik Kott, Suupiste Kott, Kott, Messenger Kott, Ostukott, Jne.Sobib Kõikidele Vanuserühmadele, Ideaalne Kott Shopping Reisid, Kooli -, Kontori -, Piknik Jne.

🍣 Me Ühendame Praktilisus Koos Stiilne Disain Ja Meie Range Kvaliteedikontrolli Protsessi, Et Luua Kvaliteetseid Lõuna-Kotid, Mis On Moodne Ja Funktsionaalne, Samas Ei Ole Kallis.Unisex Lunch Box Täiskasvanud Naised & Mehed, Poisid & Tüdrukud.Parim Personaliseeritud Kingitus Endale, Oma Vanematele// Lovers/ Sõbrad/ Kolleegid/ Õpetajad/ Õpilased, Jne.

Päritolu Mandri-Hiina
CN Fujian
Materjal Polüester

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut