Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sinine Camo Kamuflaaž Kunsti Muster Isoleeritud Lõuna Kott Korduvkasutatavad Termilise Lekkekindlad Külmik Bento Kotid Töö Kooli Reisi Piknik

Laos
€82.47 €52.78

Sku:

e387358

Sildid:

Spetsifikatsioonid -- Lõuna kott suurus: L: 9 x W: 5 x H): 7.8 cm.See võib täiesti sobivad teie lunch box, suupisted, puuviljad, ja isegi valk raputada pudelit.

Materjal -- Lõuna kott on valmistatud polüestrist, mis on tugev ja vastupidav.Sisemine vooder lunch box on EVA ja PE puuvillast, mida on lihtne puhas paratamatu ülevoolu olukord.võib säilitada kõrgetel ja madalatel temperatuuridel, nii palju kui võimalik, et parandada toidu kvaliteeti, värskuse ja maitse.

Disain -- Lõuna kast võib olla käes, cross-body, ja cross-body rihm on eemaldatav, ning seda on lihtne vahetada kahel viisil.Seal on lukuga tasku, esi-telefoni, söögiriistad, kaardid ja palju muud.Peamine tasku mahutab bento karpe, joogid, suupisted jne.

Funktsioon -- Isiksuse disain muster, mis on väga sobiv Lastele, Teismelistele, Täiskasvanutele ,Poisid ja Tüdrukud.See lõunasöögi kotti saab kasutada päevahoiu kooli lunch bag, piknik kott, kott tühi-tähi, laukullista joogid, bento karpe, puuviljad, suupisted, jne.

Serveeri -- Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me aitame teid hea meelega.On lõbus iga päev!

Päritolu Mandri-Hiina
CN Guangdong
Materjal Polüester

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut