Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

10tk Järjehoidjad Tekstuuriga Mänguasjad Fidget Ribadeks Pinge Anti Stress Rahulik Kleebis Telefon Lindi Ärevus Meele Dekompressiooni PEVA

Laos
€5.29 €4.39

Sku:

e427387

Sildid:

järjehoidjad mänguasjad

Toetust CSV/EXCEL Dropshipping

Kirjeldus:

【, MIDA SAAD】saad 10 tükki eri ärevus meele kleebised, sisaldab 5tk taimed teema kleebised ja 5tk planeedi teemad kleebised, piisav kogus ja stiile, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

【VÄHENDADA ÄREVUST】Tekstuuriga pind, kui sa tunned ärevust või fidgety, võid õrnalt puudutada, nullist ribadeks sõrmeotstega te end paremini tunnete koheselt.Kiiresti vähendada stressi ja ärevus, et tuua teile calmdown, vähendada tüdimus ja stress, sobib lõõgastav ja toob head tuju.

【LAI RAKENDUS】ribad on tugev liim põhjas, saab kinni see teie sülearvuti, mobiiltelefon, laua ja kõikjal teile meeldib, see ei jäta plekke või märgid, korduvkasutatavad ja ümberpaigutatavad.Samuti saate kasutada seda nagu järjehoidjad.

【OHUTU MATERJAL,】 Ärevus meele kleebis strips on valmistatud PEVA, mugav tunne, eco-sõbralik, turvaline ja terve, vastupidav ja kulumiskindel, lihtsalt nõuab vähe hooldust, kui see muutub määrdunud, pühkige see niiske rätikuga.

【Igas VANUSES】Ärevus meele kleebised on mood ja saate neid kasutada ka kaunistada oma asjad, mis sobib kõigi inimeste igapäevases kasutuses, suur ameti töötajate, õpilaste, õpetajate ja teiste inimeste surve või tundeelu häired.

Kirjeldus:

Materjal: PEVA

Värv: Nagu näha

Suurus(LxW): Umbes 10x2.5cm/3.9x0.98inch

Kogus: 10tk/set

Pakett sisaldab:

10tk x Ärevus Meele Kleebis

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Materjal Muud
Suurus S
Kuju Ristkülik
Brändi Nimi Hinmay
Kogus 10 Tk
Vanus >8 AASTAT VANA
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut