Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

A4 Selge Seinale Paigaldatud Akrüül Ujuvad Plakat, Pilt, Foto Raami Seatud Tähise Omanik Ekraani Raamile

Laos
€30.62 €28.18

Sku:

e427815

Sildid:

ujuvad plakati pilt

Teave toote kohta : Toote Nimi: A4 Selge Seinale Paigaldatud Akrüül Ujuvad Plakat, Pilt, Foto Raami Seatud Tähise Omanik Ekraan Raami Materjal:Acrylic Sisemine Paberi Suurus : 210x297mm(A4) Funktsioon: Ringlussevõetud, Öko-Sõbralik

Pakend : 1 tk x A4, Akrüül Plakat Raami Kasutamine: Restoran, Supermarket, Hotell , Restoran, Koosoleku -, Kontori -, Näitus, funktsioneerimisnäiduga, Reklaami Kuvamine, Teenuste Ekraan, Edendamine, Ekraan, Hinna Ekraan , mis Tahes koht, mida soovite kuvada märk .

Märkus :

Pildid ja kaup on nüansse on normaalne

Palun valige värvi enne kinnitada, et

Palun lubage suurus 1-3mm viga käsitsi mõõtmine

Meie Teenus :

A. 48 Tundi Kiire Shipping

a.Me garanteerime, et laeva välja oma paki 48 tunni jooksul pärast makse kinnituse(välja arvatud puhkus).

b.Kui tekib ootamatu olukord(näiteks, kui selleks ei ole võimalik laeva välja 48 tunni jooksul), siis me võtame teiega ühendust korraga, ja jälgivad hoolikalt, et laeva tellimuse kiiresti.

B. Õigeaegne Kohaletoimetamine

Täies ulatuses tagasi, kui toode ei ole saadud garanteeritud tarneaeg

C. Tagastab & Toetuse

Täies ulatuses tagasi, kui toode ei ole saadud garanteeritud tarneaeg

D Enam Kaitse

15 päeva rohkem kaitse pärast tellimuse lõpetamist.

E. Tagatud Kvaliteet

Garanteeritud Kvaliteediga või Täies ulatuses tagasi

F. Laevandus meetodid

Me laev maailmas, mida EMS DHL FEDEX TNT E-Pakettaknad, Hiina Post, Singapur Postitust, Hongkong Post ja nii edasi.

Me ei suuda kontrollida tarneaeg sest see on töödeldud Kolmanda osapoole teenust, aga kui saadetis ei ole kohale jooksul oodata aega, palun võtke meiega ühendust, me aitame teil jälgida it ja annab sulle veendunud vastus.

KKK

1 .Kas on mingit soodustust lahtiselt, et?

Jah, saame pakkuda hulgi hind.Kui teil on vaja rohkem või soovite kohandatud tooteid, saate e-Posti, meile, või võtke meiega ühendust Trademanager, me vastame 24 tunni jooksul(välja arvatud juhul, puhkus).

2. Kas te toetate tilk laevandus?

Jah, me toetame tilk laevandus.Palun jätke meile saaja aadress ja telefoni number Energiafoorum.ee, kui tellite, siis me saadame pakk vastavalt aadressile, mis teile on jäänud.

3. Kõik pildid on reaalne foto?

Pildid kõik tooted on meil müüa on 100% reaalne tulistada.

4. Kuidas on lood Kvaliteediga?

Kallis sõber, palun, ära muretse Kvaliteedi.Kvaliteet on meie põhitegevusele pädevusse.Me oleme kiiresti töötada välja uus firma ja meil on väga väärtus klient shopping kogemusi ja toote kvaliteeti, selleks et leida pikaajalist arengut , Iga tooteid kontrollitakse rangelt enne shipping tagada igal kliendil võimalik saada täiuslik toodete kõrge kvaliteedi.

5. Mis siis, kui ma olen rahul tootega?

Kui olete saanud meie toote, ükskõik, millised probleemid teil on, palun võtke meiega ühendust.Me püüame parima, et lahendada teie probleemi, kuni oled tulemusega rahul.

6. Miks Logistika on nii aeglane, et mõned riigid?

Kõik meie tooted on peaaegu õhuke kasumit, ja me laeva neid tasuta, et enamikus riikides, nii et me ei saa endale lubada kalleid Express, nagu DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS.Me valime suhteliselt soodne Hiina Post Air Mail või Hongkong Post, tavaliselt see võtab umbes 15-35 päeva enamikus maailma piirkondades, ainult üksikutel äärealadel on vaja rohkem aega, laevandus, palun oodake kannatlikult.Kui teil on kiiresti vaja meie tooted, siis võib valida ka DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, kuid siis tuleb maksta vastav Logistika tasu.Loodan, et saate aru.Aitäh !

Palun Arvestage,

Kinnitada Aadress Täielik Nimi

Kõik tooted kontrollitakse rangelt enne shipping , Me laeva Energiafoorum.ee aadress ainult.Palun veenduge, et teie aadress Energiafoorum.ee määratakse vastavalt teie saaja aadress enne maksad.Ja palun veenduge, et teie nimi on täielik nimi, mis on väga oluline, tänu oma koostööle!

Nimi Akrüül Plakat Raam
Päritolu Mandri-Hiina
Disain Peace
Materjal Akrüüli
Sisemine Paberi Suurus 210x297mm(A4)
Stiil Lai Valik, Euroopa ja Ameerika Stiilis
Katte Materjal pehme plastikust
Tüüp Kaardi Omanikele & Märkus Omanikud
Mudeli Number S46

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut