Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kohandatud Printimine Luksus Rose Gold Foil Kuum Tempel Äri Kaetud Paber Täname Kaardid

Laos
€22.91

Sku:

e433361

Sildid:

Piisavalt Tagasisidet Spetsifikatsioon Toote Nimetus Kohandatud Printimine Luksus Rose Gold Foil Kuum Tempel Äri Kaetud Paber Aitäh Kaarte Suurus Custom Size Värv (Custom Color Materjali 300gsm kaetud paber PAK 100 tükki Pind Matt lamineerimine Tehnoloogia ofsettrükk / koha UV -, Kuld/Hõbe Telefon Stantsimine / reljeef / debossing makseviisid Alibaba Tagamine /Paypal /T/T,Western Union jms Tootmise Aega Umbes 7 päeva (Kõike, on teema tegelikult) Faili Formaat AI /CDR/pdf/psd/png/jpg HD Toote Kirjeldus Kohandatud Printimine Luksus Rose Gold Foil Kuum Tempel Äri Kaetud Paber Aitäh Kaarte 300g kaetud paberi Must aitäh kaardi Alusel imporditud Heidelberg trükimasina, logo on selge ja muster on helge.,Toetame kohandatud printimine era-logo ja mustreid, ilus visiitkaart või aitäh kaart on üks kõige südamlik ja mõtestatud viisil väljendada tänulikkust.

saate kajastada tähelepanelikkus aeg ja hooldus paned kirjutamine ja saatmine soe, armuline aitäh kaardi või märkus.Hea äri tava on öelda, tänan teid, et teie uus ja tagasi klientidele.Hea täname teid tsiteerida või sõnumi aitab ehitada, et tugevad püsikliendid, et hoiab oma äri pinnal.Te võite tänada uue kliendi jaoks oma äri või saada läbi südamlik tänu kauaaegne klient.Töötajad, et panna ekstra pingutust väärivad tänan sind, nagu ei müüjad, et minna üle ja kaugemale.

Raskusi ei valeta leida võimaluse, kuid otsustada, mida kirjutada äri aitäh kaart.Miks Valida Meid Protsessi Samme Ettevõtte Profiili Guangzhou Changfeng Trading Co., Ltd,asukoht on Guangzhou, Guangdong, Hiina,mis on integreerida tööstuse ja kaubanduse ettevõte, millel on rikas tootmise kogemus spetsialiseeritud riided, tarvikud ja trükkimine, pakendamine .Meil on professionaalne müük ja disain meeskond,range QC osakond, ja täiuslik kättetoimetamise süsteemi.

Meie eesmärk on olla ülemaailmne klientidele kõrge kvaliteediga tooteid ja positiivne ja entusiastlik suhtumine,Me loodame, et koostööd rohkem kliente vastastikuse arengu ja kasu.

Ja tere potentsiaalsed ostjad võtke meiega ühendust.Meie toode on nautida kõrge maine kodu-ja välismaal kvaliteeti ja kvantiteeti kindel ja lai sortide ja vastupidav kasutusel.Pakkimine & Tarne KKK Q:Mis on teie peamised tooted?A: peamiselt Meie toodete hulka aitäh kaarte,riided riputada sildi ,kootud etikett ,hooldus silt,paberi kasti,paber ostukott,kraft paberkott,mailer kott,kirka lukuga kott,Kleebised ,kudede pakkepaber jms.

Q: Kas me oleme meie logo või ettevõtte Infot toote kohta?

A::Kindel.Teie Logo saab näidata nende toodete kohta, Trükkimine, UV-Laki, Kuuma Stantsimine, Reljeef, Debossing jne。

Q: Kuidas ma saan tsitaat?

A: Palun saatke meile päring, pakuvad metarial.suurus,kogus, logo ja kujundus meile, samal ajal, pls pakkuda oma kättetoimetamise aadress,siis saame saata täielik tsitaat teile .

Q: mitu päeva on mass tootmise lõpetanud?

A:tootmise ajal põhineb teie tellimuse kogus on ligikaudu 7 päeva.

K: Kuidas kontrollida toote kvaliteeti?

A: Meil on hästi koolitatud professionaalne QC meeskond, iga tootmis-protsess saab olema rangelt kontrollitud ja kontrollitakse enne saadame kauba välja.

Q: Kuidas ma saan maksta?

A: Me aktsepteerida erinevaid maksmise meetodit, nagu Ali kaubandus tagamise,T/T, paypal,...parim viis on kaubandus tagamine , meie müügi saadame teile makse link, ja te järgite seda ja maksma online.

Q: Millist faili sa pead tegema masstootmine?

A: Me aktsepteerime, AI, CDR, PDF, PSD formaadis ja JPG ja PNG ka ok, aga palun tagavad kõrge eraldusvõime .AI formaat on parim, et tagada trükikvaliteet.Kui te ei ole disaini faili, ei muretse, saame pakkuda disaini teenust teile.

Tootmise aeg 5-8 Päeva
Disain Nõus Kohandatud Disainilahenduste
Punkt Kohandatud Tootmine
Paberi Tüüp Kaetud Paber
Brändi Nimi JIERAN, Oem
Logo Nõus Kohandatud Logo
Trüki tüüp Ofsettrükk
Materjal Kaetud Paber
Päritolu Guangdong Hiina
Pealispind kuuma stantsimine
toote materjal Paber-Papp
Toote nimetus Custom aitäh kaart
Mudeli Number DF3
Toote Tüüp õnnitluskaart
Kasutamine Äri
PAK 100tk

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut