Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

25 Lehed 8.3X11.6 Tolline Inkjet Kleebis Paber, Printable Läbipaistvuse Film Kiire Kuiv Paber Märgis Tindiprinterid

Laos
€21.76 €12.62

Sku:

e446548

Sildid:

[Pakendi Sisu]Täiesti 25 lehte inkjet transparency paber, piisavas koguses tindiprintimine, käsitöö projekte, esitlemist ja haridus, muudel eesmärkidel.

[Quick Dry]Meie inkjet printable lehel on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC kile läikiv pind, kõrge läbipaistvus, hea sitkus, see võib taluda tint ilusti ja mingeid plekke mõne minuti jooksul.Märkus: see ei ole soovitatav kasta need printable kleebised paberil vette.

[Lihtne Kohaldada]tugev liim kohta toetust töölehe, printable kleebis paber on lihtne kohaldada, lihtsalt kooruma paber ja rakendada neid inkjet transparency film, et puhtale pinnale, ning see on võimalik eemaldada ilma kleepuv jääk.

[Lai Ühilduvus]Need A4 prinditav lehed tindiprinteri meetme 21x 29.5 cm/8.3x11.6in suurus ja 470 mln paksus, ühildub enamike tindiprinterites, nagu Epson, HP, Brother, Canon.

[Wide Kasutab], saate kasutada neid filmi ülekandmise paber inkjet luua omatehtud toodete valmistaja, vinüül kleebised auto, kleepsud, seina murals, vinüül kleebised sülearvutid, või kohvitass, DIY käsitöö, kaartide tegemine, jne.

Värv: valge

Materjal: PVC

Pakendi Sisu:

25 * läbipaistvus film

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut