Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sndway Mini Laser Distance Meter Smart Laser Meetme Trena Millimeetri Täpsusega Rangefinder Laser Valitseja Ehitus Rulett

Laos
€55.36 €31.55

Sku:

e48145

Sildid:

Umbes Dropshipping: 1.Nõus Dropshipping, ja me EI pane mingit arved, QR-koodid, tutvustusi vedu, Nii et Ärge muretsege, Lihtsalt seda osta, meil on midagi ka sulle . 2.Meil on tagada, et iga seade tuleb katsetada range enne välja veeti, NII et kõik tooted saab tagada 100% kõrge kvaliteediga enne välja saadetud.Tänan teid väga!!!

SNDWAY Laser Distance Meter Digitaalse Rangefinder m 40 m 50 m 60m Range Finder mõõdulint Elektroonilise Tasandil Valitseja Rulett

Funktsioon:

● See mini laser rangefinder on ühe mõõtmise, Continuouse mõõtmine, Pindala, ruumala mõõtmine, Ümbermõõdu mõõtmise funktsioon.

● Ühe-nupu-disain lihtne ja interaktiivne kogemus

● Mõõdud on vahemikus 0,05 m kuni 60m.Ta kasutab kahjutu topelt laser 0.1 koheselt vastuse, et saavutada suurem efektiivsus

● 370mAh mahutavusega liitium-patareid, Tüüp-c laadimine.

Teade: SW-24A, SW-25A ja SW-26A ei ole bluetooth-funktsiooni

Umbes Saadetis

Meil on vaja 1-3 päeva korraldada veose esemeid vedada Energiafoorum.ee Standard Shipping Registreeritud Air Mail.

Tavaolukorras jõuda enamik riike peab 15-40 tööpäeva jooksul,tarneaeg sõltub sellest, sihtkoht ja muud tegurid.See võib võtta kuni 15-40 päeva töö, vastavalt erinevate Tollipoliitika iga riigi ja piirkonna kohta .

Kui on tekkinud tariifid ja imporditollimaksud, mida ostja kannab makse.Kui teie aadressi kätte toimetamata, et saadetakse .Kui saatja aadress viga, mis on põhjustatud kauba peame tasuta shipping.

Suurus Ja Värv

Käsitsi mõõtmine ,on olemas 0.1-0.5 mm viga,palun saage aru, Kui teil on mingeid muresid, küsimusi, võtke palun ühendust klienditeenindusega enne ostu.

Kuna ekraani ja valgustuse värv võib olla mõningane kõrvalekalle,toote värv mitterahaliste valitsevad, pildid on ainult viiteks.

Tagastama&Toetuse

1. Kui esemed on leitud halb seisund pärast sai, palun võtke meiega ühendust.Saame korraldada toetuse või saada uuesti, kuni sa.

2. Kui te ei ole rahul toote tõttu isiklik eelistus, võite pöörduda meie 7 päeva jooksul.Siiski täiendavaid laevandus kaubavedu, peaks andma ise.

Kohta tagasisidet

1. Kui esemed on leitud halb seisund pärast sai, palun võtke meiega ühendust.Saame korraldada toetuse või saada uuesti, kuni sa.

2. Kui te ei ole rahul toote tõttu isiklik eelistus, võite pöörduda meie 7 päeva jooksul.Siiski täiendavaid laevandus kaubavedu, peaks andma ise.

Kasutamine Laser meede
Mudeli Number Laser Kaugusmõõturid
Brändi Nimi BSIDE
laser range finder laser mõõdulint
Min. näidik 0.001 m
Mõõtühikud. m/ft/in
Suurus 82mmx23mmx11.5mm
Taotlus laser rangefinder
Laseri Tüüp 630~670nm
Toide 3.7 V 370mAh
Päritolu Mandri-Hiina
Mõõtmise Täpsus 0.001 m
Võimsus Tüüp Laetav
Tüüp Laser Kaugusmõõturid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut