Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Cross Line Laser Level Kanduri 30M isetasanduv 360-kraadine Horisontaalne 120-kraadise Vertikaalse Tala 5 laserkiired Sm

Laos
€123.76 €63.12

Sku:

e59223

Sildid:

Palun tuleb sõbralikult märkida ,loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema päritoluriigi。

Meie cross line laser level võtab kvaliteetse valguse allikas võib kindlustada usaldusväärne kvaliteet ja stabiilne jõudlus professionaalne tööriist kasutajad erinevatel saitidel.See on 4 režiimid kohtuda erinevate töö vajab, seda on lihtne käsitseda kaudu juhtpaneel.IP54 kaetud plastikust kest on vastupidav, kuuluvad veekindel ja tolmukindel, mis pikendab laser tasandil kasutusiga tõhusalt.

Omadused:

1V+360° Cross Line Laser Level: Koos 360° horisontaalselt) ja 120° vertikaalne roheline talad, 30m/ 98ft tööpiirkond ja 4° isetasanduv funktsioon, laser tasandil sobib paigutus, kivi tööd, banister rippuvad, riiulite paigaldus ja rohkem tööd stsenaariume, ehitusel, kodu kaunistamiseks/ parandamine, jne.

4 Töö Režiimid: Self-tasandamine mode -- vertikaalne ja horisontaalne laser talad süttib; lukustatud režiimis -- vertikaalne ja horisontaalne laser talad süttib ja flash iga 5s; energiasäästu režiim -- 4 taset heleduse reguleerimine; impulsi mode -- kaua vahemikus kasutada, võib töötada koos laseri vastuvõtja (ei kuulu komplekti).

Lihtne & Paigaldus: Lihtne kasutada kaudu juhtpaneel peal; lock-lüliti on mõeldud ohutuks kasutamiseks.Standardse 1/4" paigaldus lõng võib olla kooskõlas mitut liiki hoidikut kasutades erinevates töökohtades.Magnet L-kujuline plastikust ümbris, see on paks ja kulumisele vastupidav, ja saab paigaldada seinale või neeldub kohta metalli pinnale.

Laetav & Kaasaskantav: 4000mAh sisseehitatud liitium aku tugev vastupidavus, lihtne olema laetud kaudu Tüüp-C USB kaabel; koos aku taseme indikaator süttib lihtne kasutada.Kompaktne suurus ja kerge kaal, lihtne ladustamine ja ülekantavus, lukuga kott on raske ja põrutuskindel.

Premium Kvaliteet: Kasutades kõrge kvaliteediga valgusallikas, mis on külm/ kõrgele temperatuurile vastupidavad, pika kasutusea ja ühtlase valguse.Vastu integreeritud vormimise protsess, plastiga kaetud kest on vastupidavam ja karmim; koos IP54 reiting on tolmukindel ja sügisel vastupidavad.

Märkus:

1. Palun hoidke lukustusnuppu lukustamisel riigi kui liigutamine või hoidmine laser tasandil.

2. Ei vahtima sisse tala või valgustada inimeste suunas.

3. Suurus ja värv võib olla veidi erinev, sest käsitsi mõõtmine ja erinevates valgustingimustes.Täname mõistmise.

Tehnilised andmed:

Tala Värv: Roheline

Materjal: ABS

Lainepikkus: 505-550nm

Maksimaalne Võimsus: 1mW

Tööpiirkond: 30m/ 98ft

Tasandamine Täpsus: 1,5 mm vähemalt 5m kaugusel, 3mm vähemalt 10m kaugusel

Kiirte Langemisnurk: 360°/ 120°

Tasandamine/ Kompenseerimise Vahemik: 4° ± 1°

IP-kaitseklass: IP54

Laseri Klass: Klass ⅱ

Töötemperatuur: -10~50℃

Sisseehitatud Aku: 3,7 V 4000mAh liitiumaku

Toote Mõõdud: 85 * 53 * 96mm / 3.35 * 2.09 * 3.78 aastal

Pakendi Suurus: 18.5 * 17.5 * 9.3 cm / 7.28 * 6.89 * 3.66 aastal

Pakendi Kaal: 653g / 1.44 lbs

Pakett Nimekiri:

1 * Laser Tasandil

1 * Konsool

1 * USB-Kaabel (Tüüp C)

1 * Tõmblukk Koti

1 * Kasutusjuhend (Inglise Keeles)

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Mõõtmise Mudel 5 lines
Brändi Nimi meterk
Mudeli Number T92V Laser Tasandil
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Vertikaalne Ja Horisontaalne Laserid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut