Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ma Armastan Sind Kaelakee Ring Reguleeritav Ehted Kaelakee Romantiline Paarid Kaelakee Pulm Ehted Jõuludeks sõbrapäeva Kingitused

Laos
€2.66 €1.33

Sku:

e295260

Sildid:

Kirjeldus:

Ma Armastan Sind Kaelakee on ohutu tundlikule nahale, plii ja nikli vaba, õrn ja elegantne kaelakee, mis on tehtud professionaalse et tagada oma peen ja kvaliteetne töö, mis on valmistatud sulamist ja sünteetiline kuupmeetri tsirkooniumoksiid.Ma armastan sind kaelakee 100 keeli saab ütle talle, et sa armastad teda sada võimalust.Kui "Memory of Love" kaelakee, mis paneb su armastus arvesse nanotehnoloogia, süttib ripats koos valgus, üllatav oma lähedastega.

Kirjeldus:

Nimi: 100 keeled projektsioon kaelakee

Mõõdud: keti pikkus: 40+5cm/15.75+1.97 laiendamine kett, ripats, kõrgus 1.7 cm puhul 0,70 laius 1,2 cm/0.47 aastal

Materjal: 18K gold + sünteetiline kuupmeetri tsirkooniumoksiid

Funktsioonid: mikro-graveerimine protsess,sada ma armastan sind keeles

Pakkeleht:

Ma Armastan Sind Kaelakee*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.【 Ohutu ja Elegantne】, mis on Valmistatud sulamist ja sünteetiline kuupmeetri tsirkooniumoksiid, ma Armastan Sind Kaelakee on ohutu tundlikule nahale, õrn ja elegantne kaelakee, mis on tehtud professionaalse et tagada oma peen ja kvaliteetne töö.

2.【 Adjusatble Disain 】 kett on reguleeritav, piisavalt pikk ja piisavalt tugev nii meeste kui naiste jaoks.Keti pikkus: 40+5cm laiendada kett, ripats on 1.7 cm kõrge ja 1,2 cm lai.

3.【 Erilist Tähendust】 Paneb oma armastavad arvesse nanotehnoloogia, süttib ripats koos valgus, ja kaardistada I LOVE U kaelakee 100 eri keeltes, Kaelakeed saab ütle talle, et sa armastad teda sada võimalusi, üllatav oma lähedastega.

4.【 Lihtne Kasutada 】Kaelakee on suunatud nimetatud registreerimismärkide pool kivi juures ja kaamera pilt kuvatakse telefoni ekraanil, näita valgust tagasi kivi, kaarel ja mujale, et näha, milline pilt on.

5.【Ideaalne Kingitus】ma Armastan Sind 100 Keeles Kaelakee on ideaalne valik, kui kingitus sõpradele, armastaja, besties, ema sünnipäeval, valentines, Jõulud ja palju muud.

Kaelakee Tüüp Ripats Kaelakeed
Metallide Tüüp Raua sulam
Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Unisex

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut