Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

80W Boost Converter 2-24V 3-30V CV CC Reguleeritav Pinge Regulaator Moodul Koos USB 18650 Lithium Aku

Laos
€5.32 €3.20

Sku:

e41063

Sildid:

high power dc-dc

1. Toote Põhiomadused:

1.1. Eriline arhitektuur, toetus 2V madala sisendpinge, ei karda madal pinge, eriti sobib 18650 suure võimsuse suurendamine;

1.2. Võimsus on suur, sisend vool võib olla kuni 15A, väljundvoolu on 4A; kui sisend on 3.7 V, võimsus võib ulatuda 45W, ja kui sisend on 12V väljund võimsus võib ulatuda 80W;

1.3. Täiuslik kaitse mehhanismi, sisend anti-anti-burn, input üle praegune kaitse, sisend alapinge kaitse, väljund anti-tagasivoolu, pidev pinge ja konstantse voolu, võib ühendada otse aku laadimine;

1.4. Kõrge efektiivsusega, dual-stage filtreerimist ja madal pulsatsioon, usaldusväärne ja stabiilne jõudlus!

2. Toote parameetrid:

Sisendpinge: 2 ~ 24V

Väljund pinge: 3 ~ 30V, pöörama tähelepanu sellele, et USB-porti ja väljund port, mis on otseselt ühendatud, on reguleeritav pinge port 3-30V, mitte 5V sadama! ! !

Sisend vool: kuni 15A

Väljundvool: Maksimaalne 4A (CC punkti seade on piir praeguse kohanemise potentsiomeeter.Kui praegune piir on saavutatud, CC indikaator süttib ja siseneb pidev praegune režiim; toode on suurendada struktuur.Määrus piirata praeguste ei saa otseselt shorted väljund terminal, kuid saab vastupäeva esimene.Jälgi, et minimaalne, keera kella päripäeva ja suurendada praegust)

Väljundvõimsus: 3.7 V sisend, maksimaalne 45W; 12V sisend, maksimaalne võimsus 80W;

Väljundi pulsatsioon: kahe etapi filtreerimine, madal pulsatsioon väljund!

Kasutegur: 82~95%

Sisend ülem-kaitse: 15A kaitsme

Sisend anti-reverse kaitse: kõrge kasutegur MOS tüüp

Sisend alapinge kaitse: vältida overdischarge liitium aku, palun joota 5.6 k vastupanu takisti juures R22 vasakus nurgas moodul, mis algab üle 3,5 V ja peatumine alla 3V.Tehase juures töötab 2V pinge.Kui teise taseme alapinge kaitse künnise, on vajalik, võite arvutada ise, või võtke ühendust klienditeenindusega.Arvutuse valem on R22=12500/(U-0.75 v) oomi, kus U on soovitud alapinge kaitse künnis pinge (stop Pinge).

Mängulaua suurus: 80*31.5*20.5 mm

3. Märkus:

3.1. See toode on suurendada struktuur.Määrus piirata praeguste ei saa otseselt shorted väljund terminal.CC potentsiomeeter on võimalik reguleerida vähemalt vastupäeva.Pärast seda, kui aku on ühendatud, siis saab keerata päripäeva, et suurendada praegust.

3.2. See toode on suurendada struktuur.Minimaalne väljund pinge on ligikaudu võrdne sisend pinge, nii väljundvool ei saa määrata "0". Minimaalne väljundvool on umbes sisend pinge jagatud koormuse takistuse väärtust.

3.3. Mooduli sisend-välja lülitada ja väljund OUT-lühike, muidu pidev funktsioon on kehtetud.

3.4. Palun veenduge, et võimu toide on suurem kui võimsust väljund koormuse.Palun vähendada elektritarbimist, kui moodul on kuum!

3.5. USB-väljund port ei ole 5V väljund on otseselt seotud väljund port, ja maksimaalne pinge saab reguleerida kuni 30V.Kui laadimine digitaalseid tooteid nagu mobiiltelefonid või kooskõlas oma muid väärtuslikke vahendeid, palun kontrollige USB väljund pinge esimene.Palun lugege toote kirjeldust hoolikalt enne kasutamist, kui kahju on põhjustatud valest kasutamisest, ei hüvitata.

Tüüp Pidev pinge konstantse voolu suurendada moodul
Brändi Nimi GXTH
Stiil Suur võimsus 80W korduva moodul
Mudeli Number ZK-S4
Päritolu Mandri-Hiina
Väljundi Tüüp 3-30V
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Suurus 80*31.5*20.5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut