Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mill Sööda Granulator Pelleti Tootmise Masin Kaubanduslikul Pellet Vajutage Loomade Sööda Toidu Graanulid Tegemise Põllumajandus Masin Agricultur

Laos
€5 269.82 €4 215.86

Sku:

e47110

Sildid:

Euroopa riigid: hind sisaldab tolli-ja KÄIBEMAKSU, uksest-ukseni kättetoimetamise umbes 50-70 päevaga, me oleme vastutavad tollivormistus ja makse tollimaksud.Teistes riikides on vaja arvutada laevaliini kulud.Tere,minu sõber, tere tulemast meie poe,Kui soovid, et ka teised mudelid tooteid, võtke meiega palun ühendust ja ma saadan teile selle toote link teile osta.

whatsapp: + 86 19350856924

WeChat: +86 19350856924

See masin on suur ja raske, palun võtke meiega ühendust uksest ukseni teenuse hind

Üks masin on saada üks ketas vaba(Ei ole erilisi nõudeid, üldiselt saata 4MM) ja ketta suurus on väike erinevus, sest isikliku mõõta ja sööda hakkab paisuma pärast tehtud ,värvi ja kuju masin võib olla erinev tõttu tootmise iga partii, kuid kasutamist ja parameetrid on samad.Kui te meeles, palun pane korra hoolikalt läbi,tänud

Kõigepealt ühendage toide pärast masin: toitejuhe ei tohi olla väiksem kui 6 ruutmeetrit ja pikkus on soovitatav, et ei ületa 5 meetrit.See ei saa olla ühendatud võimsusega riba.See peab olema otse ühendatud nuga kõrval meeter.

Pärast reguleerimine rõhu ratta järgi, video juhiseid, lisada käigukasti õli, lisa kõik musta kruvi augud ees, ja seejärel lisage abrasiivseid materjale me esitatud.Pane natuke vee abrasiivseid materjale, ja natuke niiskust.Väike käputäis, kui osakesed on toodetud panna rohkem, kui ei, siis jätka reguleerida surve ratast.Lihvimise materjal on tuhkja.Pärast korduvat lihvimine 30 minutit, kui kõik osakesed tulevad välja väga hea kõvadus ja osavalt, et osakesed võivad olla töödeldud tavaliselt.

Abrasiivid leida basseini,

Sa jood lonksu vett ja sülitada selle lihvimine materjali ja segatakse hästi

Reguleerige surve ratast, haarake 4 väikest handfuls ning abrasiiv

(Eeldus on, et rõhk ratas on korrigeeritud)

Kui teraline abrasiivseid on läbi, panna see kõik

Lihvima korduvalt 30 minutit,

30 minuti pärast, kõik lihvimine materjalid on osakesed

Brändi Nimi AEVYVKV
Mudeli Number KL-125
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud ELEKTRILINE

1 Selle toote arvustused

  • Anonüümne
    2023-09-29

    Materjal ajal saadud. Mõned pähklid kadunud transpordi ajal, kuid mitte midagi tõsist. Ühtegi klahvi mootori siduri, kuid see on peaaegu normaalne. Teiselt poolt, müüja küsis minult 60 eurot rohkem, kui ta hind oli algselt välja kuulutatud. Ma ei ole proovinud seda veel, kuid kõik tundub üldjoontes vastavuses. Vaja ka Kasti õli.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut