Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Halloween õudusfilm Iseloomu Lõuna Kott Töö Kooli Veekindel Soojus Külmik Isoleeritud Lunch Box Naised, Lapsed Toitu Tassima

Laos
€75.61 €37.81

Sku:

e7862

Sildid:

Tere tulemast meie poodi!Kiire Kohaletoimetamine!Suur Allahindlus!

TOOTE OMADUSED:

Hea kvaliteet: lõuna kott on soojustatud seest voodriga teha seda lõuna tassima on täiesti lekkekindlad, ideaalne võttes tööl või kusagil teil on vaja terve eine või suupiste.

Kaasaskantav käepidemed: kaks käepidemed võimaldavad kiiresti kiirenemist ja minna

Piisavalt võimsus: See lõunasöök kott tundub väike, kuid piisavalt võimsust, võiks see täiesti sobivad teie lunch box, suupisted, puuviljad ja palju muud.

Ees tasku: Üks ees tasku disain võiks korraldada oma salvrätiku ja isiklikud asjad.

Hoida toidu jahe või soe: isoleeritud salongi alumiinium foolium ei ole lihtsalt hoida toidu juures eelistatud temperatuur, see tagab ka, et kõik on lihtne pühkida puhtaks.

Kõrgkvaliteetse materjali: See on valmistatud esmaklassilist oxford kangast materjali ja lihtne puhastada alumiiniumfooliumiga, mis on nontoxic.See hoiab teie toidu külma või sooja tunde.Täiuslik, et paki oma toit ja lõuna mahutid.

Lihtne teha: lõuna kott on kerge kaal, lihtne teha.

Laialdaselt kasutatakse: See on ideaalne oma töö, kool, reisimine, piknik, rand, telkimine, ja palju rohkem, lihtne teha.

Märkused:

1. Palun lubatud 1-3mm erinevuste tõttu manual mõõtmise, täname oma arusaamist!

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, palun aru, et pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Mudeli Number Isoleeritud lõuna kott
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp 2 inimest
CN Guangdong
Materjal Polüester

2 Selle toote arvustused

  • Anonüümne
    2023-08-18

    Ma tellisin selle lõunasöögi kotti ja teine lõuna kott samalt tarnijalt. See üks ei olnud pkg teiste, kuid oli märgitud tarnitakse koos sellega. Jõudsin välja klienditoele ja nad ütlesid, et jõuda tarnija. Tarnija ütles mulle, et see oli veetud, kuid see kindlasti ei olnud. Kui pkg oli vaevu piisavalt suur, et üks oli see. Ma küsisin veel, et ta saadeti või raha tagasi, aga saanud ei ole. Nad rääkisid vähe pole inglise keeles ja mul oli selgitada probleemi MITU korda. Ma loobusin. $5 theu cam muudkui dang asi.

  • Anonüümne
    2023-08-18

    Armastasin seda!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut